Ekte mat
Omtale
Andreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788202331986
- EAN: 978-82-02-33198-6
- Utgivelsesdato: 18.10.2010
- Utgivelsesår: 2010
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Viestad, Andreas, Randem, Mette
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging
- Omfang/format: 510 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 3
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 510