Den store kjøttboka
Omtale
I denne boken slår Andreas Viestad et slag for kjøtt. Her lærer man å lage den perfekte biffen og den møreste lammesteken. Han oppfordrer og inspirerer også til å bruke mindre brukte deler av dyret. Det dyreste er nemlig ikke alltid det beste. Her lærer man å lage hamburgere av bibringe og gryterett av høyrygg. Boken inneholder mer enn 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyret.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788202487256
- EAN: 978-82-02-48725-6
- Utgivelsesdato: 22.10.2015
- Utgivelsesår: 2015
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Viestad, Andreas, Randem, Mette
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Kjøttretter, matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 355 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 2
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 355