Tapas på norsk : fra San Sebastian til Lofoten
Omtale
Helena Neraal tar utgangspunkt i den norske naturen og byr på mer enn 60 nye oppskrifter i denne tapasboken, som følger i sporene til «Tapas på norsk» (2007). Her kan man lære å bruke flere kortreiste ingredienser for å trylle frem lekre og velsmakende retter som elgcarpaccio, gratinerte østers, røkte blåskjell og mye mer. Neraal driver det velrenommerte vertshuset Vita Älgen i Värmland. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788241917479
- EAN: 978-82-419-1747-9
- Utgivelsesdato: 28.08.2018
- Utgivelsesår: 2018
- Forlag: Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Neraal, Helena, Englund, Marie, Hugne, Martin
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Tapas, matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 164 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 164